Robię najlepsze bułeczki w mieście. Zajmuje mi to kilka minut. Każda gospodyni musi znać ten przepis

placki bombowe na wodzie

Rozwałkuj drugą część ciasta i przykryj pierwszy arkusz z nadzieniem. Weź szklankę o większej średnicy niż plastry pomidorów. Użyj jej, aby wyciąć okrągłe bułeczki wzdłuż konturów każdego pomidora.

smażone placki bombowe

Smaż bułeczki w dużej ilości gorącego oleju roślinnego.

placki bombowe z pomidorami i serem

Gdy ciastka zarumienią się, wyjmij je i połóż na ręczniku papierowym, aby usunąć nadmiar oleju.

placki bombowe z pomidorami i twarogiem

Mogą być przygotowane na śniadanie, na przyjazd gości i na przekąskę na pikniku. „Bomboszki” to wybawienie dla każdej gospodyni! Powiedz swoim znajomym o tym przepisie na oryginalne przysmaki !

Czytaj dalej

You might also like

Comments are closed.

error: Zakaz kopiowania treści!