Sztuczki kulinarne o których jeszcze nie słyszałam. Każda gospodyni powinna je znać

Zioła możesz wysuszyć za pomocą kuchenki mikrofalowej. Wystarczy, że rozłożysz je na ręczniku papierowych, a następnie ususzysz w kuchence ustawionej na średnią moc, robiąc 20-sekundowe odstępy.

Obieranie ugotowanego jajka

Obieranie jajka stanie się dużo łatwiejsze, jeżeli użyjesz w tym celu łyżki.

Idealne jajko z miękkim żółtkiem 

Jego przygotowanie jest bardzo proste jeżeli weźmiesz jajko wyjęte prosto z lodówki i włożysz do gorącej wody, a następnie będziesz gotować je przez 6 minut.

Po tym czasie zanurz jajko z lodowatej wodzie. Na koniec możesz użyć sztuczki opisanej powyżej.

Chrupiące pieczone ziemniaki

You might also like

Comments are closed.

error: Zakaz kopiowania treści!